Loading...
Home-Test II2018-10-10T11:56:10+02:00

Als ondernemer sta je voor een uitdaging, of deze nu door een probleem of kans is ingegeven; dat maakt ons niet uit. De uitdaging heeft te maken met de financiering om jouw onderneming naar de volgende fase te krijgen. Je wilt onafhankelijk zijn en daarbij niet geremd worden. ECP geeft ondernemers ruimte en de mogelijkheid om zich te focussen op dat waar zij goed in zijn: ondernemen.

ECP geeft ondernemers vertrouwen, ruimte en houvast door financiële oplossingen te bieden voor gefactureerde omzet. Zo investeren wij in jouw vermogen om te groeien.

Binnen 24 uur hulp?

Start mijn aanvraag

ASSET BASED FINANCIERING

European Credit Partners is een fintech onderneming. Bij ons kun je terecht voor nieuwe vormen van financiering. Daarbij laten wij ons ondersteunen door innovatieve digitale technologie, zonder hierbij het menselijke contact uit het oog te verliezen.

MEER WETEN

ECP FACTUUR ONTVANGEN?

Dagelijks versturen wij, op briefpapier van onze klanten, honderden facturen. Als ontvanger betaal je de door jou ontvangen factuur aan ECPay. Inmiddels hebben wij de factuur al aan onze klant betaald. We leggen het je graag uit.

MEER WETEN

BEHOEFTE AAN GROEI?   ______

Als ondernemer sta je voor een financieringsvraagstuk, je hebt een gezonde onderneming. Wij hebben een passende financieringsoplossing en bieden het ‘vermogen om te groeien’. Bij ons mag je de paraplu houden, ook als het gaat regenen.

MEER WETEN
Loading...

NIEUWS

Financiering per branche: Ventilatietechniek en Sierteelt

Deze week: ventilatietechniek en sierteelt. Sinds zaterdag 21 april 2018 is ECP te zien in een adviserende rol in RTLZ-programma How it’s Done: het televisieprogramma voor ondernemers. Elke aflevering zie je inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en branches. Trends, ontwikkelingen en issues komen aan bod. ECP geeft voor elke branche [...]

juli 9th, 2018|