Loading...
Over ECP 2018-03-22T17:59:12+00:00

Sinds 2014 is ECP dé partner voor het MKB om groei te realiseren en veilig te stellen.

Wij hebben de ambitie en drive om gezonde bedrijven optimaal te doen groeien. Financieel snappen wij exact hoe dit te realiseren.

KLANT WORDEN

Wat drijft ons

Als de zon schijnt, leent de bank je een paraplu. Maar wanneer het begint te regenen… Wil de bank zijn paraplu terug; het is en blijft immers hún paraplu.

Met de aanpassing van relevante wetgeving is het voor ondernemers lastiger geworden om benodigde financiering bij elkaar te sprokkelen voor de groei en voortbestaan van hun onderneming. Omdat de bank je niet altijd kan helpen, is er een zoektocht naar vormen van alternatieve financiering. Onze oprichters weten hoe het voelt wanneer dingen niet lopen zoals gepland. Omdat wij maar al te goed beseffen dat ondernemer zijn al lastig genoeg is, bieden wij je een ander type financiering en een unieke vorm van partnerschap. Dit met als doel: het geven van ruimte om ondernemingen te doen groeien.

Wij helpen jou als ondernemer 100%. Ook als het moeilijk wordt, werken wij daadkrachtig en vastberaden door, om samen te bouwen aan een financieel gezonde en solide onderneming. Op het pad van ondernemen horen pijn en overwinning bij elkaar. Dit betekent dat wij over grenzen heen kunnen kijken en altijd zoeken naar praktische en inventieve oplossingen.

TEAM ECP

Professionals voor jou

Wij werken met een volhardend team van vakkundige en inventieve professionals om ondernemingen te ontzorgen en te begeleiden bij financieringsprocessen en cashflowmanagement. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Factoring, Financiering en Cashflow bieden wij het alternatief voor het MKB met financiële oplossingen.

Marcel van der Torre
Marcel van der TorreManaging Partner
Vanuit mijn persoonlijke ervaringen ben ik in staat om mij in de meest onmogelijke situaties in te denken. Vanuit ECP doe ik er alles aan om ondernemers te helpen groeien en hun doelen te realiseren. Ik ben er voor je op elk moment.

“Zonder dieptepunten, geen hoogtepunten”

Remco van der Burg
Remco van der BurgSales
Ik ben de commerciële man binnen ECP, verantwoordelijk voor het eerste klantcontact. Verder draag ik zorg voor het implementeren van de klant in onze organisatie. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het klantcontact van offerte tot contractfase en alles daartussen. Mijn sterke kanten: klantbewust, realistisch en transparant.

“Vroeger is allang niet meer actueel”

Alexander Schaaij
Alexander SchaaijPlanning & Control Payout
Voor de ondernemer is liquiditeitsvoorziening een constante aandacht. Om dit inzichtelijk en flexibel te houden, streef ik ernaar de liquiditeitsbehoefte en financiering zo goed mogelijk aan te sluiten en voorspelbaar te maken. Dit doe ik door een goede balans van optimisme en realisme te combineren met een vooruitstrevende blik.

“Het geheim van succes is in eerste instantie: er klaar voor zijn”

Jordi Vogelaar
Jordi VogelaarSales
Contact met mensen staat in mijn functie hoog in het vaandel. Ter ondersteuning van de buitendienst zorg ik dat voor alle nieuwe en bestaande klanten goed wordt gezorgd. Met genoeg ruimte voor creativiteit is ECP voor mij een fijne omgeving om in te werken.

“It’s impossible to fail, as long as you never quit”

Paul Kleisterlee
Paul Kleisterlee Sales
Binnen mijn functie probeer ik de juiste verbinding te maken tussen ECP en MKB’ers die binnen hun onderneming ontzorgd willen worden. Daarbij blijf ik altijd innovatief en creatief op zoek naar de juiste partijen. In mijn vorige functies heb ik veel ervaring opgedaan bij het ontwikkelen van tailor made vendorprogramma’s.

“Do it to them before they do it to us”

Paul Christian Gevaerts
Paul Christian GevaertsManaging Partner
Bij ECP houd ik mij bezig met de commerciële kant van het geheel en onderhoud daarbij contact met onze klanten en investeerders. Mijn focus ligt ook op het gebied van new business maar is bovenal het gezicht van de organisatie naar de buitenwereld toe vertalen en uitstralen. Ik ervaar plezier bij klantcontact dat verder gaat dan het oppervlakkige. Hierbij tracht ik ook mijn toegevoegde waarde ten uitvoer te brengen en er voor onze klanten in goede en slechte tijden te zijn. Al met al houd ik er een persoonlijke benadering op na en stel ik mijzelf 24/7 beschikbaar.

“Shift your thoughts from the past towards the future”

Amber Spetter
Amber SpetterDebiteurenbeheer
Door op een warme en persoonlijke wijze contacten met onze relaties te onderhouden en mijn betrokkenheid te tonen, verzeker ik hen dat de relatie met hun klanten in goede handen is.

“Honesty is key”

Laura Šarenac
Laura ŠarenacMarketing & Communicatie
Binnen ECP doe ik er alles aan om ons product en identiteit op de beste manier aan de buitenwereld te presenteren. Dit doe ik op een creatieve, innovatieve manier en ben daarin zeer perfectionistisch. Er voor ondernemers echt te zijn door transparant en volhardend gezamenlijke groei te creëren. Zo komen we verder.

“Arriving at one goal is the starting point to another”

Sarvesh Parbhoesingh
Sarvesh ParbhoesinghIT
ECP helpt ondernemers groeien. Op IT-vlak doe ik hetzelfde voor ons interne team. Mijn focus ligt hierbij op procesautomatisering, systeemoptimalisatie en zorgen dat het team sterker wordt aan de hand van innovatie!

“Think big, act structualized”

Roxanne van der Burgt
Roxanne van der BurgtAdvocaat
Als advocaat, kantoorhoudende bij STV Mahieu advocaten te Den Haag, behartig ik de belangen van ECP. Doordat ik voorheen, al vanaf de oprichting van ECP, als juriste werkzaam ben geweest bij ECP, heb ik kennis van de onderneming en de diensten die ECP aanbiedt. Door mijn langdurige betrokkenheid heb ik hart voor de zaak en weet ik als geen ander waar ECP voor staat.

“Think like a lawyer, don’t act like one”

Madi Diaz
Madi DiazFinance Reporting Analyst
Bij ECP vervul ik een controlerende functie waarbij ik onder andere dagelijks rapportages van de debiteurenportefeuille opstel en analyseer. Daarnaast help ik mee aan de optimalisatie van interne, financiële bedrijfsprocessen. Door ervoor te zorgen dat ECP haar zaken op orde heeft, ben ik ook beter in staat om aan derden te rapporteren. In mijn werk ga ik recht op mijn doel af en zorg ik dat werkzaamheden accuraat worden verricht.

“Be hungry, be humble. And always be the hardest worker in the room”

Marlou Swinkels
Marlou SwinkelsDebiteurenbeheer
Binnen mijn werk bij ECP streef ik ernaar om een betrouwbaar aanspreekpunt te vormen voor onze relaties en mijn collega’s. Hierbij zijn duidelijkheid en de bereidheid om mee te denken met deze partijen voor mij van groot belang.

“Every mountaintop is within reach if you just keep climbing”

Bart van Oorschot
Bart van OorschotIT
De wereld om ons heen verandert in snel tempo, dat geldt ook voor ICT. Bij ECP ondersteun ik ons interne team met hun ICT-behoeftes en pak ik complexe kwesties met beide handen aan. Mijn doelstelling is het streven naar eenvoud, beheersbaarheid en efficiëntie, waardoor ICT een groeimiddel voor de organisatie kan zijn.

“Details matter, it’s worth waiting to get it right”

Milan Schol
Milan ScholIT
Bij ECP ondersteun ik de ECProfessionals optimaal op het gebied van IT. Op die manier kunnen we onze klanten altijd bijstaan en het proces draaiende houden. Iedereen is met elke vraag bij mij welkom. Helpen doe ik met plezier.

“It’s only the end, when you stop learning”

Coco Bruel
Coco BruelOperations & Sales
Zodra onze samenwerking start, ben ik het eerstvolgende contact. Ik zorg voor een soepele overgang van Sales naar Operations. Hierbij vind ik het belangrijk om onze klant bij het proces te begeleiden en betrekken. Door snel te kunnen schakelen en pro-actief te werken, voorzien wij waar nodig onze klanten op korte termijn van financiering.

“Be the change you want to see in the world”

Megan Bruel
Megan BruelSales
Bij ECP verricht ik verscheidende ondersteunde werkzaamheden voor onze Sales-afdeling. Daarnaast houd ik mij bezig met het uitvoeren van activiteiten op het gebied van onderzoek en ons platform. Omdat ik bereid ben om alle nodige taken uit te voeren en samen de gewenste resultaten te boeken, ben ik een behulpzaam aanspreekpunt voor onze klanten.

“Wie goed doet, goed ontmoet”

Zarife Aydogdu
Zarife AydogduHR & Organisatie
De ECProfessional op de juiste plek en rol is een belangrijke kern bij de groei van de organisatie en mens. Ik help daarbij mee om structuur en overzicht te houden in de dynamische omgeving van ECP en anticipeer daarop. Om zo het optimale eruit te halen voor het beoogde doel is mijn uitdaging. Mijn visie op HR is dat als het niet goed gaat met de organisatie, het ook niet goed gaat met medewerkers.

“Samen zorgen voor een gezonde organisatie waar we trots op zijn!”

Ifan Kloezeman
Ifan KloezemanIT
Bij ECP bied ik ondersteuning aan medewerkers en houd ik mij bezig met het oplossen van technische incidenten. Met analytisch inzicht analyseer ik problemen om zo de onderliggende oorzaak te achterhalen en passende oplossingen te bieden. Met mijn passie voor IT doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat onze mensen en klanten zo snel mogelijk weer verder kunnen werken.

“Wees jezelf maar verbeter jezelf”