ECP is dé partner voor het MKB om groei te realiseren en veilig te stellen.

Wij hebben de ambitie en drive om gezonde bedrijven optimaal te doen groeien. Financieel snappen wij exact hoe dit te realiseren.

KLANT WORDEN

Wat drijft ons

Als de zon schijnt, leent de bank je een paraplu. Maar wanneer het begint te regenen… Wil de bank zijn paraplu terug; het is en blijft immers hún paraplu.

Met de aanpassing van relevante wetgeving is het voor ondernemers lastiger geworden om benodigde financiering bij elkaar te sprokkelen voor de groei en voortbestaan van hun onderneming. Omdat de bank je niet altijd kan helpen, is er een zoektocht naar vormen van alternatieve financiering. Onze oprichters weten hoe het voelt wanneer dingen niet lopen zoals gepland. Omdat wij maar al te goed beseffen dat ondernemer zijn al lastig genoeg is, bieden wij je een ander type financiering en een unieke vorm van partnerschap. Dit met als doel: het geven van ruimte om ondernemingen te doen groeien.

We werken met een volhardend team van vakkundige en inventieve professionals om ondernemingen te ontzorgen en te begeleiden bij financieringsprocessen en cashflowmanagement. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Factoring, Financiering en Cashflow bieden wij het alternatief voor het MKB met financiële oplossingen.

Wij helpen jou als ondernemer 100%. Ook als het moeilijk wordt, werken wij daadkrachtig en vastberaden door, om samen te bouwen aan een financieel gezonde en solide onderneming. Op het pad van ondernemen horen pijn en overwinning bij elkaar. Dit betekent dat wij over grenzen heen kunnen kijken en altijd zoeken naar praktische en inventieve oplossingen.

TEAM ECP