Project Description

“Het zijn gewoon fijne jongens”

Arthur Dijkhuizen is commercieel directeur van Ar2All. Een bedrijf dat sfeer en decoratie in huis brengt. Met haar brede assortiment aan ornamenten, levert Ar2All aan tuincentra, kwekers en bloemisten. Bij hun klanten staan zij bekend als snelle leveranciers met eersteklas service.

Arthur vertelt hoe zij één van de eerste klanten van ECP waren. “We groeiden veel harder dan we voorzien hadden. De toename aan inkoophandel vraagt om liquide middelen die we toen niet hadden. Door het factureringsproces bij ECP neer te leggen konden wij doorgroeien. Binnen dat proces boden zij voorschotten op facturen wat ons financiële ruimte gaf om succesvol te ondernemen”.

“ECP werd toen als startend bedrijf steeds meer bedreven in het grip krijgen op de betalingscondities en geldstromen van onze crediteuren. Een mooie samenwerking die ons vandaag de dag een stabiele basis biedt om verder te groeien”.

Als nuchtere Westlander vertelt Arthur dat hij gedreven is om een bedrijf vanaf de grond op te bouwen. De mentaliteit en het enthousiasme van ECP sluit daar bij aan. “Het is alsof je ze al jaren kent. Ouwe jongens, krentenbrood. Het laagdrempelige contact maakt ze goed bereikbaar voor ons. We hebben laatst op vrijdagmiddag samen een biertje gedronken. Dat persoonlijke contact met ECP is uniek en waardevol. Het zijn gewoon fijne jongens op wie we kunnen vertrouwen”.

Meer over Ar2All? http://ar2all.nl/