Project Description

“Ik zie ECP eigenlijk als een ‘vriendelijke bank'”

Aan het woord is Otto Zuidervliet van B&P Displays. Met een breed scala aan klanten onderneemt Otto al ruim 35 jaar. B&P Displays levert metaalwaren in de meest uiteenlopende vormen; van een deurschakelaar voor een ziekenhuis tot een frame van 6 bij 3 meter voor een koelinstallatie.

Als directeur-eigenaar loopt Otto nog steeds graag binnen op de werkplaats. Maar zoals dat gaat bij het ondernemerschap heeft hij daar lang niet altijd meer de tijd voor. Veel van zijn tijd gaat naar het besturen van het bedrijf en het genereren van opdrachten. “Een paar jaar geleden tipte mijn boekhouder me op ECP. De opdrachten die we kregen werden steeds groter en daarmee lastiger voor te financieren. Met soms betaaltermijnen van 2 maanden werd het ondoenlijk om voldoende liquide geld te hebben om de grote opdrachten in financieel opzicht uit te kunnen voeren. Banken rekenen al snel met een 10%-12% rente. Als metafoor zie ik ECP eigenlijk als een ‘vriendelijke bank’.

“Ik ben erg tevreden met het persoonlijke contact en de manier waarop zij hun afspraken nakomen. Vorige week belde ECP nog met de vraag of we een leuke locatie konden opzoeken voor een BBQ met elkaar. Een mooi gebaar vond ik dat!”

Meer over B&P Display’s? http://www.benpdisplays.nl/.