Project Description

“ECP is een fantastische meedenker en accuraat”

Via social media-marketing meer leads en omzet genereren. Dat is wat Massimo Gagliotti van ‘Een succesvol bedrijf’ mogelijk maakt voor haar klanten. Als directeur-eigenaar richt Massimo zich op Social Selling advies, begeleiding, training en online programma’s.

Een aantal jaren geleden besloot Massimo het roer om te gooien. Van een bureau voor Marketing met ruim 40 man naar een kleine onderneming die volledig online is ingericht. “De ‘nieuwe economie’ vormde voor mij de aanleiding om te komen tot een totale digitale transformatie van mijn onderneming”, vertelt Massimo. “Via een netwerkrelatie kwam ik bij ECP uit. Zij hebben me fantastisch geholpen om van strategisch niveau tot aan de inrichting van personeelszaken invulling te geven aan deze transitie”.

De behoefte aan liquide middelen of voorfinanciering was bij het bedrijf van Massimo niet aan de orde. ECP werd in dit geval ingeschakeld om ‘Een succesvol bedrijf’ te begeleiden en te voorzien van advies. “En dat deden ze erg goed. Ze zijn absoluut onderscheidend in het goed kunnen meedenken met de ambities die ik had. Daarbij zijn ze erg punctueel en accuraat. Vooral Roxanne van der Burgt heeft ons heel nauwgezet en consciëntieus geholpen. ECP maakte het mogelijk om deze transformatie tot een bloeiende ondernemingsformule uit te rollen. Een succesvol bedrijf dus!”

Meer over Een succesvol bedrijf? http://eensuccesvolbedrijf.nl/.