Project Description

“ECP laat je op eigen benen staan”

Eric Veeneman was directeur bij FlyFit. Zijn ervaringen met ECP blijken van grote waarde te zijn voor de verdere groei van zijn bedrijf. FlyFit biedt wereldwijd gezonde snacks/yoghurtjes en drankjes voor luchtvaartmaatschappijen.

“In de wereld van de luchtvaart valt er nog veel te winnen aan het moderniseren en ontwikkelen van een gezond alternatief voor de huidige snacks en drinks aan boord. In die zin zijn wij pionier om dat terrein uit te bouwen en samenwerkingsverbanden aan te gaan met professionele cateraars en toeleveranciers. ECP is een uitkomst voor ons omdat wij werken met vaak lange lever- en transporttijden van voedsel. Dat vraagt om lang houdbare producten en producten die zonder koeling bewaard moeten worden. Grote orders zijn dan moeilijk voor te financieren”.

“ECP staat juist open om bepaalde trajecten voor te financieren en de facturering uit handen te nemen. Daar waar een bank volgens de regels geen toekomstgerichte financieringen dekt, doet ECP dat wel. Bijvoorbeeld een getekende tender van een airline van 15 miljoen producten in 2018. Dat is voor ECP een basis om financiële afspraken met ons te maken. Een bank doet dat niet. ECP laat ons op eigen benen staan door snelle groeifinanciering. Ik zie ECP als een hechte kudde: buffelen, loyaal en enorm persoonlijk. Volgens mij hebben ze het product van de toekomst in handen”.

Meer over FlyFit? https://www.flyfit.com/