Project Description

“Banken hebben één woord uitgegumd: ondernemerschap”

Als directeur eigenaar van Lichtplanners is Huib Arends, voormalig klant van ECP,  aan het woord. Lichtplanners adviseert retailers over het ontwerp, verbruik en onderhoud van verlichting. Grote winkelketens worden verlicht door de creativiteit en concepten van Lichtplanners.

“Mooi verlichte winkels neerzetten, daar zijn we erg succesvol in. Helaas kwam onze onderneming enkele jaren geleden in een situatie waardoor projecten nog nauwelijks waren voor te financieren. De partners van ECP hadden we toen hard nodig”.

“Zij namen onze debiteuren over, waardoor wij alle projecten weer konden aanpakken. Een bank beschouw ik als een kluis: daar mag je geld in stoppen en er niet meer aankomen. Ondernemen zit niet in hun vocabulaire. ECP speelde in op wat ik wilde als ondernemer. Ik zie ECP als een open boek met een enorm persoonlijke benadering. Eerlijke handel zonder dubbele agenda’s. Door de factoring uit handen te geven kreeg ik het gevoel om nergens bang voor te hoeven zijn. En bovenal, er ontstond ruimte om te ondernemen!”

Meer over Lichtplanners? http://lichtplanners.nl/