Project Description

“Ik verkoop en krijg direct afgerekend”

Als directeur van PrevDent vertelt Maarten Cuppen over zijn ervaringen met ECP. PrevDent ontwikkelt unieke tand- en mondproducten volgens een geheel nieuwe technologie: fluoride-vrij waardoor er geen giftige stoffen door het lichaam worden opgenomen.

“De belangrijkste meerwaarde van ECP is dat zij onze debiteurenportefeuille konden overnemen en daarmee liquiditeit genereerden voor ons bedrijf. Wanneer je 2 à 3 ton aan debiteuren hebt uitstaan, bleken zij een uitkomst te zijn”. Maarten vertelt hoe hij in zijn leven met passie onderneemt. Om daarna zijn reis voort te zetten naar nieuwe initiatieven. “Een startende onderneming is nauwelijks voor te financieren. ECP begrijpt dat en spreekt de taal van het MKB”. 

“De partners van ECP zijn meedenkers én doeners. Ze hebben een no-nonsense mentaliteit waarbij je goed kunt merken dat je met ondernemers praat. Geld is voor mij een middel om iets te bereiken. Om te kunnen ondernemen is het cruciaal dat wat je verkoopt ook vlot kan worden afgerekend. Binnen dat proces zit ECP strak op de bal en zijn goed bereikbaar. De ‘opgerolde mouwen cultuur’ spreekt me bijzonder aan. Bij een bank praat je vaak met een functionaris. Bij ECP werk je samen met ondernemers”.

Meer over PrevDent? http://www.prevdent.nl/prevdent-nl.