Project Description

“ECP neemt ballast weg”

De jonge ondernemer Raoul Roelofsen richtte in 2014 VAMedia op. Met zijn bureau biedt hij totaaloplossingen op het gebied van marketing & design. Zijn overtuiging is dat het ontwikkelen van een merk net zo belangrijk is als de manier waarop het merk met de wereld wordt gedeeld.

“Ik ben altijd omringd geweest door ondernemers. Mijn ouders hadden ieder een eigen bedrijf en zelf ‘kluste’ ik al bij vanaf mijn zestiende met mijn webdesign bureautje. Nu, zeven jaar later, zijn we succesvol op pad met ontwerpers, art directors en schrijvers, die merken op een frisse en creatieve manier neerzetten”. Maar wat was nu de aanleiding om gebruik te maken van de diensten van ECP? “Simpelweg omdat ik het debiteurenbeheer veel te tijdrovend vind. Marcel leerde ik kennen via een gezamenlijke oplichter”, lacht Raoul. “Na deze eigenaardige kennismaking heb ik ECP ingeschakeld zodat ik meer tijd in sales kon stoppen.

Een bijzonder goede reden om alles aan hen over te dragen. Het is heerlijk om een rekening te sturen die meteen op onze rekening wordt gestort. ECP staat voor mij gelijk aan het woord ‘verlichting’. Zij nemen onnodige ballast weg die het ondernemerschap alleen maar in de weg staat. Contact met ECP is altijd uiterst persoonlijk en ze werken snel. Dat maakt onze werkrelatie bijzonder aangenaam.

Meer over VA Media? http://vamedia.nl/.