“Succes creëer je samen”

The Challenge

De vijfde aflevering van kijkcijferhit ‘The Challenge’, uitgezonden op zondag 17 december (RTL4), draait om de stichtingen Daniel den Hoed en Lach voor een Dag en is mede mogelijk gemaakt door European Credit Partners (ECP).

Tijdens de decembermaand wordt vaak tijd met familie en vrienden doorgebracht. Daarnaast is het een goed moment om stil te staan bij twee goede doelen. Met de aflevering wil men het verschil kunnen maken, betrokkenheid tonen en aandacht voor goede doelen genereren.

Presentator Kevin Brouwer wordt zelf of daagt deelnemers elke aflevering uit om een challenge te voltooien. In deze aflevering was hij zelf aan de beurt en daagde de heren van bekende, Rotterdamse barbier Schorem hem uit om binnen anderhalf uur op een inventieve manier geld voor de Daniel den Hoed Stichting op te halen.

European Credit Partners en de Daniel den Hoed Stichting

Nadat Kevin de challenge met succes wist af te ronden, werd er een kijkje genomen bij European Credit Partners (ECP), één van de vrienden van de Daniel den Hoed Stichting. Op het kantoor van ECP zien we Kevin zoeken naar Managing Partner Marcel van der Torre om direct van hem te horen waarom ECP de Daniel den Hoed Stichting steunt en welke overeenkomsten de twee met elkaar hebben. Marcel eenmaal gevonden, wordt al gauw de bekende rode Daniel den Hoed-hoed opgezet en komt Marcel aan het woord.

De Daniel den Hoed Stichting is continu bezig met innovatie, het verrichten van onderzoek en het verzinnen van dingen waarvan eerder werd gezegd dat het niet kon. ECP is door onze innovatie en techniek in staat om ondernemers inzicht in hun toekomstige liquiditeitspositie te verschaffen. Dat type successen, die creëer je samen. Net als ECP, gaat de Daniel den Hoed Stichting buiten de gebaande paden om wanneer zij zoekt naar oplossingen om kanker kansloos te maken. In de basis en werkwijze van hoe de twee partijen te werk gaan, zien we dan ook veel gelijkenissen terug.

Samen continu bezig zijn met het zoeken naar oplossingen.

Kijk het volledige fragment hieronder direct terug:

Meer weten?

Verderop in de aflevering komt de Daniel den Hoed Stichting zelf aan het woord. Dr. Emma de Pater, wetenschappelijk onderzoek voor het Erasmus MC Kanker Instituut, vertelt meer over wat medisch onderzoek globaal inhoudt en hoe de Daniel den Hoed Stichting het opgehaalde geld besteedt.

Wil je meer weten waar wij als ECP voor staan, wat we doen en waarvoor we het doen? Neem dan een kijkje op onze website via http://bit.ly/2z6LY94.

Wil je zelf ook de uitgelichte stichtingen steunen? Bekijk dan de website van de Daniel den Hoed Stichting via https://www.danieldenhoedstichting.nl/ en/of de website van Stichting Lach voor een Dag via http://www.lachvooreendag.nl/.

Wil je de volledige aflevering van The Challenge terugzien? Ga dan naar https://www.youtube.com/watch?v=GjkkwQcd0cY!