“Ondernemers hebben het niet altijd even makkelijk”

Na bijna een jaar ontwikkeling van en samen alles er voor te geven, is het dan eindelijk zover. Middels deze animatiefilm waarbij we zelf (in cartoonvorm) ook in beeld komen, tonen we ons verhaal. Hopelijk een verhaal waar ondernemers zich in kunnen herkennen en waarmee we jou kunnen laten zien waar we vandaan komen en waar we het precies voor doen.

Managing Partner Marcel van der Torre over de beelden: “Blijft een bijzonder gevoel om je eigen verhaal terug te zien. Pijn en overwinning horen bij elkaar, zonder dieptepunten zul je nooit de echte hoogtepunten in je leven weten te waarderen. Succes creëer je samen en opgeven is geen optie. Doorgaan waar anderen stoppen en sterker worden van iedere tegenslag. Ik ben trots en dankbaar om dit te kunnen delen!”

Bekijk de beelden hieronder direct!

Meer weten?

Herkenbaar verhaal en/of kun je wel een extra boost voor je onderneming gebruiken? Of wil je weten of we in het echt net zo leuk zijn als in de animatiefilm? Neem dan contact met ons op via info@ecpay.nl of vul gelijk je ‘Aanvraag Vermogen om te groeien’ in via www.ecpay.nl/aanvraag en hoor binnen 24 uur na het versturen van je aanvraag hoe we je kunnen helpen!

“Wanneer we het over ‘ervaring’ hebben, bedoelen we ook echt ‘eigen ervaring’.”